Sales Engineer Process (m/v)

Employeur: Elscolab nv
Localité : Kruibeke
Province: Flandre orientale
Pays: Belgique
   
Type d'emploi: Technico commercial
Département: Vente
   
Contrat: Contrat à durée indéterminée
Horaires: Temps plein
   
Date d'insertion: 02/01/2018
Date de clôture: 27/02/2018
Version PDF: téléchargez la version PDF de cette offre d'emploi

Description de l'emploi

De afdeling ‘Industrial Process Monitoring’ richt zich vooral naar de analyse-, meet- en regelafdeling binnen bedrijven in verschillende industrieën zoals voeding, farma, petrochemie en biotechnologie. Door het aanbieden van totale oplossingen onderscheiden wij ons in deze marktsegmenten. De focus ligt op specialisatie in verschillende parameters zoals pH, zuurstof, geleidbaarheid, TOC, refractometrie, etc. We benaderen de klant vanuit een adviserende rol en ondersteunen bij de opstart en gebruik van onze instrumenten. Een actieve ondernemende houding en brede interesse naar de diverse technologieën en marktsegmenten zijn essentieel. Als Sales engineer bij Elscolab werk je gericht commerciële acties uit en spot je sales opportuniteiten. Je verkoopt geen product, maar innovatieve oplossingen voor de industrie. Je contactpersonen zijn beslissingsnemers bij top industriële spelers en je wordt ondersteund door technische collega’s en ervaren sales profielen.

Profil

Études: Master, Bachelier - Bachelier professionnel

- Heeft affiniteit met industriële productieprocessen en procesanalyse. - Is leergierig. Kennis van analysesystemen is geen absolute must, een oprechte interesse des te meer. - Heeft een Bachelor of Master diploma in chemie, chemische procestechnologie en/of aanverwanten. - Is een “teamplayer” die ook weet om te gaan met de verantwoordelijkheden die het zelfstandig uitvoeren van opdrachten met zich meebrengt. - Is commercieel gedreven en klantgericht. - Heeft een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede praktische kennis van het Frans en het Engels. - Beschikt over een assertieve, hands-on en proactieve ingesteldheid. - Heeft als mogelijk pluspunt ervaring in een soortgelijke functie of binnen deze markt.

Informations complémentaires

Je komt terecht bij een gedreven team dat op de markt een ruim gamma aan sterke producten vertegenwoordigt. Mede omdat je een KMO zal vervoegen, is er veel ruimte voor autonomie en inbreng. Door een interne opleiding en trainingsmomenten bij leveranciers waar we al jaren mee samenwerken leer je veel bij! Hierbij krijg je de kans om enerzijds je commerciële talenten ten volle tot ontwikkeling te brengen en je anderzijds verder te verdiepen op commercieel vlak. Zo groei je uit tot een referentie binnen je kennisdomein. Je kan je dus verwachten aan: - Een voltijdse job in een bedrijf met een familiaal klimaat. - Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen. - Firmawagen, GSM, Portable PC. - Permanente opleiding op maat. - Doorgroeimogelijkheden.

Contact

Mw. Gaby Rypens
E-mail:

Autres emplois vacants chez Elscolab nv

Field Service Engineer (m/v) 14/12/2017
Secteurs Spécialisations Types d'emploi
Votre remarque au sujet de ce favori:
Nom de l'ami(e):
E-mail de l'ami(e):
Vote nom:
Votre e-mail:
Communication: