Field Service Engineer (m/v)

Employeur: Elscolab nv
Pays: Belgique
   
Type d'emploi: Spécialiste d'entretien
Département: Service après vente
   
Contrat: Contrat à durée indéterminée
Horaires: Temps plein
   
Date d'insertion: 14/12/2017
Date de clôture: 03/05/2018
Version PDF: téléchargez la version PDF de cette offre d'emploi

Description de l'emploi

De afdeling ‘Service’ staat in voor de installatie, preventief onderhoud, kalibraties en herstellingen van diverse meettoestellen. Daarnaast treden onze Service Engineers op als aanspreekpunt voor onze klanten en zorgen ze ervoor dat hun applicaties steeds optimaal blijven functioneren. Na een intensieve training, zowel intern als bij onze leveranciers, ben je verantwoordelijk voor onderhouden en herstellingen op bestaande installaties. Dit zowel intern als bij de klant. Verder adviseer je klanten en gebruikers over het onderhoud van hun toestellen. Je begeleidt onze klanten bij het gebruik van hun apparatuur. Occasioneel vinden deze opdrachten in de Benelux regio plaats.

Profil

Études: Master, Bachelier - Bachelier professionnel, Diplomé de l'enseignement technique

- Je beschikt minstens over een technisch Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. - Je bent een “teamplayer” die ook zelfstandig opdrachten kan uitvoeren. - Je bent vlot in de omgang. Een flexibele instelling is hierbij een must. - Je bent nauwkeurig en houdt ervan volgens procedures te werken. - Je bent in staat om onze klant bij te staan en samen te zoeken naar technisch relevante oplossingen. - Je hebt een goede PC kennis en kan goed overweg met Word en Excel. - Je kan je behoorlijk uitdrukken in het Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B. - Ervaring met analysetoestellen is een voordeel.

Informations complémentaires

- Een voltijdse zelfstandige functie in een familiale en aangename omgeving waar initiatieven worden aangemoedigd en gewaardeerd. - Bovenop uitstekende arbeidsvoorwaarden bestaat er ruimte voor blijvende persoonlijke ontwikkeling d.m.v. permanente opleiding op maat, zowel intern als bij onze leveranciers. - Je geniet van een marktconform salaris, bedrijfswagen, GSM, laptop, ...

Contact

Mw. Gaby Rypens
E-mail:

Autres emplois vacants chez Elscolab nv

Sales Engineer Process (m/v) - Kruibeke 02/01/2018
Secteurs Spécialisations Types d'emploi
Votre remarque au sujet de ce favori:
Nom de l'ami(e):
E-mail de l'ami(e):
Vote nom:
Votre e-mail:
Communication: