Service Engineer

Employeur: BÜCHI Labortechnik GmbH
Pays: Belgique
   
Type d'emploi: Ingénieur de service
Secteur: Chimie
Département: Service après vente
   
Contrat: Contrat à durée indéterminée
Horaires: Temps plein
Salaire: 3001 - 5000 euro
   
Date d'insertion: 20/11/2018
Date de clôture: 18/12/2018
Version PDF: téléchargez la version PDF de cette offre d'emploi

Description de l'emploi

Als Service Engineer bij BÜCHI Labortechnik GmbH houd jij je voornamelijk bezig met het installeren, onderhouden en repareren van kwalitatief hoogwaardige laboratorium apparatuur bij klanten in België en Luxemburg. Daarbij staan het onderhouden en ontwikkelen van klantcontact hoog in het vaandel. Tevens sta je de Sales Engineer bij met applicatie- en verkoopondersteuning.

Profil

Études: Bachelier - Bachelier professionnel, Diplomé de l'enseignement technique
Spécialisation: Electromécanique, électronique, ICT
Expérience: Expérimenté (3 - 8 ans)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren collega om ons team op het gebied van service in de Benelux te versterken. Ben jij klantgericht en bezit jij goede communicatieve en sociale vaardigheden? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! -Minimaal TSO of Bachelor elektronica, elektro mechanica, chemie of relevante ervaring in een gelijkaardige positie; -Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie waarbij kennis van laboratoriumtechniek een pre is; -Zelfstandig, flexibel, stressbestendig en klantgericht; -Goede communicatieve en sociale vaardigheden; -Echte teamplayer. Incidenteel vervang je collega’s in Nederland en Duitsland; -Naast de Nederlandse & Franse taal is beheersing van de Duitse en Engelse taal een pre; -In bezit van rijbewijs B;

Informations complémentaires

-Zelfstandige functie als Service Engineer in een groeiend bedrijf actief in de laboratoriumtechnologie; -Interne scholingen; -Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. leaseauto, laptop, mobiele telefoon.

Contact

Dhr. Gerard Schuurmans
E-mail:
Secteurs Spécialisations Types d'emploi
Votre remarque au sujet de ce favori:
Nom de l'ami(e):
E-mail de l'ami(e):
Vote nom:
Votre e-mail:
Communication: