accountmanager

Employeur: Chem-lab Analytical
Pays: Belgique
   
Type d'emploi: Technico commercial
Secteur: Chimie
Département: Vente
   
Contrat: Contrat à durée indéterminée
Horaires: Temps plein
   
Date d'insertion: 14/06/2022
Date de clôture: 12/07/2022
Version PDF: téléchargez la version PDF de cette offre d'emploi

Description de l'emploi

Wat je gaat doen? Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van omzetdoelstellingen bij klanten in jouw regio (Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant). Je start met een inwerktraject waarvan producttraining een onderdeel is en waarbij je met een collega op pad gaat. Daarna is het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Dit doe je door de opvolging en uitbreiding van een bestaand klantenbestand en het inplannen van actieve prospectie. Je behandelt op professionele wijze dossiers af, waarbij je ondersteuning krijgt van en samenwerkt met je binnendienst collega's. Je informeert hen waar nodig over wijzigingen in bepaalde dossiers van klanten. Je zorgt ervoor dat de klanten en prospecten zich optimaal bewust zijn van de mogelijkheden en voordelen van de producten van het bedrijf. Je geeft advies op maat aan je klanten en je bouwt lange termijnrelaties uit. Je vertegenwoordigt Chem-Lab Analytical o.a. bij productpresentaties en beurzen. Je rapporteert hierbij geregeld aan de sales verantwoordelijke.

Profil

Études: Ingénieur civil, Master, Bachelier - Bachelier professionnel, Master en sciences industrielles
Spécialisation: Chimie
Expérience: Expérimenté (3 - 8 ans)

Wat jij kan bieden? Je bent spontaan, vriendelijk en proactief en je weet bedrijfsdoelen om te zetten in groei en een goede relatie met de klant. Je hebt een diploma bachelor/master in de chemie of iets gelijkaardigs door ervaring. Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Kennis in de sector en kennis in de Franse taal is een pluspunt. Uiteraard ben je in bezit van rijbewijs en woon je (bij voorkeur) in je regio.

Informations complémentaires

Wat biedt Chem-Lab Analytical? Een zelfstandige functie binnen een gespecialiseerd Belgisch bedrijf met een goede en bekende naam in de markt. Een afwisselende functie door een grote variatie in prospecten en klanten. Een betrokken sales team met collega’s echt enthousiast worden van tevreden klanten. Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en toekomstmogelijkheden. Een marktconform salaris, 32 vrije dagen, onkostenvergoeding, auto, telefoon en laptop van de zaak zijn logische onderdelen van je arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je volop ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en trainingen. Daar Chem-Lab Analytical deel uitmaakt van een internationale holding gaan zich ook internationale mogelijkheden voor doen.

Contact

M. Charlotte Vanquickenborne
E-mail:
Secteurs Spécialisations Types d'emploi
Votre remarque au sujet de ce favori:
Nom de l'ami(e):
E-mail de l'ami(e):
Vote nom:
Votre e-mail:
Communication: