UDIAS Member
Anaspec Solutions BV

Adres Coenecoop 3C5
Plaats 2741 PG Waddinxveen
Land Nederland
Website https://www.anaspec.eu
E-mail
Telefoon +31-182-30 40 05

Over Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions is een leverancier van kwalitatief hoogstaande laboratoriumapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciŽle kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 20 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiŽnte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan. De service naar onze klanten toe vinden wij zeer belangrijk, omdat klantgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staat. Wij onderzoeken grondig of de gewenste toepassing haalbaar is. Hiervoor beschikt Anaspec Solutions naast haar eigen kennis en ervaringen tevens over een groot en gevarieerd netwerk aan contacten en specialisten. SynergiŽn worden ook nagestreefd met klanten en geaccrediteerde laboratoria, waardoor specifieke toepassingen reeds op internationale schaal worden toegepast. Toepassingen binnen de plantaardige en dierlijke oliŽn en vetten, biodiesel en compost voor champignons zijn hier een voorbeeld van. Anaspec Solutions opereert in de Benelux en is gevestigd op Coenecoop III te Waddinxveen.

Korte beschrijving

Anaspec Solutions is een leverancier van kwalitatief hoogstaande laboratoriumapparatuur. Wij leggen de nadruk op klantgerichte toepassingen, waarbij flexibiliteit, applicatieondersteuning en dienstverlening hoog in het vaandel staat. Anaspec Solutions biedt een compleet analysepakket aan op het gebied van primaire natchemische technieken, FTNIR, NMR, deeltjesgrootte-, vorm-, Zeta-potentiaal-, water- en bodemanalyses. De apparatuur heeft weinig of geen onderhoud nodig en heeft een zeer lange technische levensduur. In ons nieuwe pand op Coenecoop III te Waddinxveen, is een compleet lab ingericht voor de uitwerking van klantspecifieke oplossingen en applicaties. Service aan hardware of software kan op afstand via remote control of in onze werkplaats dan wel op locatie worden uitgevoerd. De meeste reserveonderdelen zijn bij ons in voorraad of kunnen snel worden geleverd door onze fabrieken of Europese magazijnen alsmede door ons netwerk met collega distributeurs. Wij geven naast applicatieondersteuning, consultancy voor deeltjeskarakterisering en service, ook klantgerichte softwaretrainingen.

Onze missie

Tevreden klanten, servicegericht. Onze slogan is niet voor niets: Meetbaar Beter!

Jaarlijkse omzet

1 mlj

Groeiprognoses

4 vaste en e deeltijd.

Aantal werknemers

Uitbreiding naar BelgiŽ

Onze populairste producten / diensten

FTNIR, NMR, MS, discreet en CFA, Deeltjesgroote en zetapotentiaal .

Waarom voor Anaspec Solutions BV kiezen?

Wij zoeken een verkoopman die oplossend gericht denkt en die het ondernemersbloed in zijn genen heeft. Het in stand houden van een nieuw op te zetten of bestaand bedrijf in BelgiŽ of vanuit bestaande in Nederland (waarbij vanuit huis gewerkt wordt) en met nieuwe productlijnen om verder uit te werken. Alle soorten samenwerkingsverbanden zijn mogelijk denkt u aan loondienst, zelfstandig of combinatie daarvan (vast salaris en bonus). NL en FR sprekend, waarbij wij ervan uitgaan dat Engels er standaard bij zit. Wij zoeken een autodidact en die geen 9 tot 17 uur mentaliteit heeft. Chemische achtergrond en idealiter iemand die al in de analyse branche werkzaam is.

Waar zijn de mederwerkers van Anaspec Solutions BV trots op?

Oplossingsgericht en creatief denken. Tevreden klanten, goede contacten met fabrieken. Ongedwongen sfeer en flexibiliteit.

Opleidingsmogelijkheden

Interne opleiding bij Anaspec (NL) en onze fabrieken in USA, UK, D en Fr.
Plaats je C.V.
Sectoren Specialisaties Jobtypes