Boss Paints

Adres Nijverheidstraat 81
Plaats 8791 Beveren-Leie
Land België
Website www.boss.be

Over Boss Paints

BOSS paints ontwikkelt, produceert en verkoopt kwaliteitsvolle verfproducten, zowel aan professionele als particuliere klanten. Maar we doen meer: kwaliteit, advies en service staan centraal in onze aanpak. Van A tot Z BOSS paints staat van A tot Z zelf in voor de ontwikkeling, de productie en de verkoop van haar verfproducten. Doordat we het volledige productieproces beheersen, kunnen we in iedere fase de hoogste kwaliteit garanderen. Directe en persoonlijke aanpak We doen meer dan alleen verf verkopen. We willen een duurzame langetermijnrelatie uitbouwen met al onze klanten. We doen dat onder meer door gericht advies te bieden – zowel op vlak van kleurkeuze als op technisch vlak. Professionele klanten kunnen terecht in 3 verkooppunten over België. Ze kunnen bij praktische problemen op technisch advies rekenen, zowel telefonisch als ter plaatse op de werf. We bieden ook uitgebreid kleuradvies aan, waarbij we na een bezoek aan de woning of het gebouw een kleurdossier op maat uitwerken. Particuliere klanten kunnen in onze 41 Colora-winkels terecht voor een uitgebreid aanbod aan verven en decoratieve technieken. Ook zij kunnen rekenen op het nodige advies van onze goed opgeleide medewerkers. Op die manier zorgen we ervoor dat ze de goede keuze maken en onze producten op de juiste manier aanbrengen.

Korte beschrijving

Toon Bossuyt, CEO van BOSS paints aan het woord" Mensen zeggen me soms dat BOSS paints een wat apart bedrijf is, en ik geloof dat dit klopt. Wij hebben geen schrik om anders te zijn, integendeel, we vinden dat zelfs een beetje leuk. Om te beginnen zijn we een familiebedrijf in een markt gedomineerd door multinationals. Bovendien zijn we én fabrikant én groothandelaar én retailer van verf, dus een beetje een aparte strategie. En last but not least zijn ook onze aspiraties toch wel anders dan bij veel bedrijven." " Zo is er volgens onze aandeelhouders niks mis met het maken van bedrijfswinst, maar ligt onze inspiratie toch bij andere zaken. Bij BOSS paints dromen we ervan om van de wereld een mooie plek te maken: kleurrijk voor onze klanten, inspirerend voor onze medewerkers, in harmonie met onze omgeving en met de generaties na ons. Wij zijn trots op onze realisaties, maar tegelijk bescheiden. Er kunnen veel zaken nog beter, gelukkig maar! " " We zijn dankbaar voor onze geschiedenis en bewust van de uitdagingen waarvoor we staan. We kijken onze toekomst hoopvol en vol ambitie tegemoet, en kijken er naar uit dat onze paden elkaar ooit kruisen." Toon Bossuyt

Onze missie

Verf en kleur zijn onze passie, een passie waarmee we jouw leefwereld graag mooier willen maken. We zijn trots op de duurzame kwaliteit van onze verfproducten en diensten. We streven ernaar een gezond rendement te combineren met een groot respect voor mens en omgeving. Het is onze droom om met alle klanten, medewerkers en partners op een professionele én persoonlijke manier samen te werken. KLANTEN Alles begint met klantgerichtheid. Dat uit zich in een professionele, persoonlijke service en een uitgebreid aanbod van diensten voor schilders, architecten, winkeliers en consumenten. Ons kleuradvies is daar een mooi voorbeeld van. KWALITEIT Al meer dan zestig jaar draagt ons familiebedrijf kwaliteit hoog in het vaandel. De ervaring en de knowhow van generatie na generatie staat borg voor kwalitatief superieure verven die aan de strengste technische en esthetische eisen voldoen. MENS Mensen en hun talenten staan centraal in ons bedrijf. We bieden een flexibele werkomgeving, met een mooi evenwicht tussen werk en privé, en voldoende aandacht voor persoonlijke wensen en ambities. MILIEU Aandacht voor het milieu zit bij BOSS paints in de genen. We investeren elk jaar een aanzienlijk deel van onze winst in duurzame projecten en springen in al onze activiteiten zorgvuldig om met grondstoffen en energie.

Groeiprognoses

BOSS paints samengevat in een aantal opmerkelijke feiten en cijfers. 230 medewerkers 42.53 miljoen euro omzet +/-3.000.000 liter verf per jaar 39 Colora-winkels in België, 2 in Nederland 3 depots voor de professionele schilder in België 1 477 m2 zonnepanelen op het dak van ons hoofdkantoor Opgericht in 1943 door Antoon Bossuyt Hoofdkantoor in Waregem

Waarom voor Boss Paints kiezen?

Zet je talent in de verf! Op zoek naar een job waar je talent beter uit de verf komt? In een bedrijf waar je het verschil nog kan maken? En waar echt geïnvesteerd wordt in mensen? Dan ben je bij BOSS paints aan het juiste adres. In dit deel van de website vind je alles over onze jobaanbiedingen en onze bedrijfscultuur. Vijf goede redenen om bij BOSS paints te solliciteren 1. Een familiebedrijf dat investeert in mensenBOSS paints is een familiebedrijf, dat al drie generaties bewijst een stabiele en loyale werkgever te zijn. We streven in de eerste plaats een langetermijnvisie na. We blijven altijd investeren in ons bedrijf en in onze mensen. Ook als het economisch wat minder goed gaat. Bovendien blijft de familie Bossuyt ook zichtbaar op de werkvloer aanwezig. 2. Een groeibedrijf waar je nog het verschil kan makenBOSS paints is dan misschien wel een familiebedrijf, we hebben ook heel wat ambitie. We blijven stevig groeien, versterken onze dienstverlening en openen nieuwe winkels, ook in Nederland en Frankrijk. Dat geeft je de kans om mee te groeien met ons bedrijf. Bovendien combineren we het beste van beide werelden: een professionele omgeving met groeikansen, maar dan zonder de anonimiteit en de logge administratie van een groot bedrijf. 3. Een gezond evenwicht tussen werk en privéUiteraard moet er hard gewerkt worden, maar we beseffen heel goed dat er naast het werk ook nog andere zaken tellen. We vragen je om af en toe een tandje bij te steken, maar geven je ook de kans om extra tijd uit te trekken voor je familie wanneer dat nodig is. Flexibiliteit is iets dat van twee kanten moet komen. Bovendien helpen we je ook een handje met het huishouden. Zo is er een strijkdienst en we voorzien kinderopvang tijdens de zomer. 4. Een bedrijf waar duurzaamheid en milieu echt van tel zijnDuurzaamheid is voor BOSS paints geen holle slogan, maar staat centraal in alles wat we doen. En dat al sinds jaren. We investeerden al in zonne-energie lang voor het een trend werd. En vandaag hebben we als een van de eerste bedrijven in België een heuse milieucoach in dienst, die ons op alle vlakken milieubewust maakt. Van de bandenspanning van je auto tot info-avonden over energiezuinig wonen. 5. Een open en transparante bedrijfscultuurBOSS paints gaat ook duurzaam om met medewerkers. Een open en transparante bedrijfscultuur speelt daarin een belangrijke rol. We werken allemaal samen in landschapsbureaus, plegen heel wat overleg en willen dat beslissingen door iedereen gedragen worden. Onze CEO Toon Bossuyt gaat twee maal per jaar langs bij alle afdelingen om de resultaten en de strategie te verduidelijken en beantwoordt al je vragen.

Waar zijn de mederwerkers van Boss Paints trots op?

Bekijk ons bedrijfsfilmpje http://www.boss.be/jobs/testimonials.do?topic=testimonials
Plaats je C.V.
Sectoren Specialisaties Jobtypes